Hirdetés

Vérnyulak inváziója

|

A Gyalog galopp óta tudjuk, hogy az aranyos kis szőrzsák nyulambulamok tudnak galibát okozni, ha úgy adódik.

Hirdetés

Monty Python örökbecsű alkotásában, a Gyalog galoppban is van egy jelenet, amikor az ártalmatlannak vélt fehér nyuszi egyszer csak kimutatja a foga fehérjét, a dicső sereg nagy meglepetésére. Nos, a nyulakkal tehát nem árt vigyázni; soha nem lehet tudni, milyen sátáni szándék vezérli őket! Így jártak mai flash játék ajánlónk hősei is, akiket egy lepukkant kocsmában ért a vérnyulak mindent elsöprő támadása. Az így fogságba esettek között vagyunk mi és többek között egy fegyvernepper is, aki jó szolgálatot tesz majd nekünk árujával. A szőrös kis dögök hullámokban támadnak, és két invázió között lehetőségünk nyílik fegyvereink és eszközeink fejlesztésére, vagy épp bunkerünk „csinosítgatására". A játék adta számtalan lehetőség pont elég arra, hogy a mai esténket kellemesen töltsük el. Bunny Invasion 2, jó szórakozást!

 

bunnyinvasion2.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)