Hirdetés

Videón a Cyberpunk 2077 utolsó nagy frissítésének újdonságai

|

Egy régi ígéret valóra váltásával és számos új opcióval búcsúzik a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077-től.

Hirdetés

Egyáltalán nem bánjuk, hogy a Cyberpunk 2077 2.0, valamint a Phantom Liberty szeptemberi megjelenése után a CD Projekt RED nem érte be annyival, hogy már csak az újonnan felfedezett hibákat javítgatja, hanem igyekszik még jobbá, még tartalmasabbá tenni a játékot. Ezt a célt szolgálja a kevéssel ezelőtt élesedett 2.1-es patch, amely tényleg az utolsó nagy tartalmi frissítés, amire számíthatunk.

Az update jóvoltából végre bekerül a metrórendszer, így 5 vonalon utazhatunk 19 állomást érintve, valamint akkor is hallgathatunk rádiót, amikor gyalogosan közlekedünk. De az sem utolsó, hogy több idő tölthetünk választott partnerünkkel, az otthonunkba invitálva őt. Emellett küldetésen kívül is versenyezhetünk, új trükköket hozhatunk össze motorra pattanva, sőt még késeket és baltákat is dobálhatunk a kétkerekű nyergében ülve.

Hirdetés

A CD Projekt RED meglehetősen hosszú listába szedte össze a 2.1-es update újdonságait és hibajavításait, amelyek épp a legjobbkor válnak elérhetővé ahhoz, hogy az alapjátékot a Phantom Liberty kiegészítővel egybecsomagoló Cyberpunk 2077 Ultimate Edition vásárlói is profitálhassanak belőlük.

Bár most a The Witcher 4-en dolgozik a legtöbb fejlesztő a CDPR párhuzamosan futó projektjei közül, a bostoni és vancouveri stúdiókban már elkezdődtek az Unreal Engine 5-tel készülő Project Orion munkálatai.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)