Hirdetés

Videón az elkaszált Batman-adaptáció, amiből végül egy A Gyűrűk Ura játék lett

|

A Monolith a Middle-earth: Shadow of Mordor előtt egy Batman játékon dolgozott, ennek prototípusáról került most elő egy videó.

Hirdetés

Sok mindennek kell összeállnia ahhoz, hogy egy ötletből kész játék legyen, hiszen a fejlesztés bármely fázisában dönthet úgy egy csapat vagy kiadó, hogy nem folytatja a munkát. Elfogy a pénz, rájönnek, hogy egy ötletet nem lehet megvalósítani, vagy nem éri meg még több energiát szánni a fejlesztésre, mert változnak az idők, változik a játékosok érdeklődése is.

A Monolith Productions 2014-ben adta ki a kiváló és nagy népszerűségnek örvendő Middle-Earth: Shadow of Mordort, egy A Gyűrűk Ura világában játszódó, de nem Frodóék kalandjait feldolgozó játékot, aminek aztán folytatása is érkezett Shadow of War címmel. A projekt eredetileg egy a Nolan-korszakhoz kapcsolódó Batman játéknak indult, a Christian Bale által megformált Denevérembert irányíthattuk volna benne.

Hirdetés

A Project Apollo kódnevet viselő fejlesztésről korábban annyit tudtunk (a DidYouKnowGaming? videójának köszönhetően), hogy állítólag maga Nolan lőtte le, mert inkább A sötét lovag - Felemelkedésre fordította energiáit, pedig számítottak a közreműködésére.

Most egy SpideyRanger nevű X-felhasználó tett közzé képeket és videókat a nyílt világú játékról, ami játékmenetében láthatóan hasonlított volna a Rocksteady-féle Arkham játékokhoz. Ő azt állítja, ez okozta a vesztét: a Warner Bros. nem gondolta jó ötletnek, hogy két Batman játéksorozat fusson párhuzamosan, így az ehhez tervezett Nemesis-rendszer végül a Shadow of Mordorban debütálhatott.

A Monolithet némileg vigasztalhatja, hogy most egy Wonder Woman játék fejlesztésével bízták meg, amiben a szörnyen gyenge Gotham Knightsot elkészítő WB Games Montréal segít nekik. Meg hát bizonyára a Middle-earth játékok sikere is kárpótolta őket korábban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)