Hirdetés

Videón fenyegeti a GTA VI fejlesztőit a még több pénzt követelő floridai Joker

|

Lawrence Sullivan még a haját is átfestette, hogy jobban hasonlítson az állítása szerint róla mintázott játékbeli karakterre.

Hirdetés

A Grand Theft Auto VI megjelenése ugyan csak 2025-ben esedékes, a játéknak viszont már a néhány hete megvillantott első trailer is elég volt ahhoz, hogy kitermelje az első "botrányát". Ahogy azt mi is hírül adtuk, a floridai Jokerként is emlegetett Lawrence Sullivan felismerte magát a kedvcsináló egy zöldre pingált hajú, erősen tetovált arcú karakterében, és 1-2 millió dolláros kártérítést követelt a Rockstar Gamestől.

Az eredetileg egy korábbi letartóztatási fotójával híressé vált Joker azonban most újabb követeléssel jelentkezett, jóval feljebb srófolva a díjszabást.

Hirdetés

A TikTokra feltöltött legújabb videójában a rapperként hadonászó Sullivan - aki azóta rózsaszínre festette a haját, hogy jobban hasonlítson a trailerben látható figurára - már 5 millió dollárnyi fájdalomdíjat követel a Rockstartól, azt állítva, hogy a GTA VI kedvcsinálójának publikálása óta állandóan zaklatják az emberek, például az utcán és a reptéren.

 

@lawrence.sullivan0 #take2 #gta #gta6 #gta6 #gta6trailer #miamijoker #florida #facemask #jokersmile #fyp #foryou #hahahahaha #california #airport #batman #rockstar ♬ original sound - Lawrence Sullivan

Ha hihetünk a Jokernek, időközben beszélt "mindkét zsidó ügyvédjével", akik levélben is fel fogják venni a kapcsolatot a fejlesztőkkel. Az üzenetet "utolsó figyelmeztetésnek" szánó Sullivan a január 11-én esedékes születésnapjáig várja a választ, ha pedig a stúdió nem reagál, benyújtja a kártérítési keresetet a képmása illetéktelen felhasználásáért. A videó végén a Joker felszólítja a Rockstar csapatát, hogy menjenek el az "apucijukhoz, a Take Twóhoz", és szerezzék meg a pénzét.

A bizarr jelenet kétségtelenül elférne egy Grand Theft Auto-játékban is, az viszont erősen kérdéses, hogy Sullivan követelése megáll-e a bíróság eéőtt, hiszen a GTA VI-ban látható figura egyértelműen nem 1/1-es másolat, a Rockstar játéka pedig egy szatirikus produkció, ami az elődeihez hasonlóan számos más ponton is rezonálni fog a való világra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)