Hirdetés

Wall-E: készül a játék is

|

A júniusi debütálás idején menetrendszerűen érkezik majd a Wall-E animációs film játékadaptációja is.

Hirdetés

Az egyébként egészen aranyosnak ígérkező Pixar animációs film, a Wall-E sem kerülheti el sorsát: a június 27-ei mozipremier idején menetrendszerűen érkezik a játékadaptáció is minden lehetséges platformra. A Wall-E méltán pályázhatna a "Mindenidők legsemmitmondóbb bejelentése" díjra is, a sajtóközleményből ugyanis annyi derül ki, hogy az öntudatra ébredő főszereplő robotot irányítva a filmből ismerős 10 helyszínen kalandozhatunk, sőt, akár multiplayer módban is kipróbálhatjuk magunkat. Ejha!

UPDATE: Aki nagyon nem lenne képben a filmmel kapcsolatban (WTF lulz?!?!?! stb), annak ajánljuk megtekintésre a film hivatalos oldalát ahol meg lehet csodálni az első teaser trailereket. Mi már rajongunk. 

 

wall-e.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)