Hirdetés

Warhammer 40,000: Storm of Vengeance bejelentés

|

A disztópikus univerzum egy újabb kalandját játszhatjuk újra, ezúttal nem csak PC-n...

Hirdetés

A Warhammer univerzumért felelős Games Workshop 2014-ben tovább terjeszkedik a mobilos piac felé. A korábban bejelentett Space Wolf névre keresztelt gyűjtögetős kártyajáték után most érkezik a Storm of Vengeance, ami valami újszerűt akar mutatni. Az elmúlt időszakban sajnos nem ment annyira jól a Warhammer játékoknak, a Warhammer Online szervereit hamarosan lelövik , a Space Hulk pedig enyhén szólva hagyott némi kívánnivalót maga után.

Nincs azonban okunk búslakodni, hiszen mindkét új cím ígéretesnek látszik. A Games Workshop most a brit Eutechnyx-et bízta meg a fejlesztéssel, akik örömmel ugrottak fejest a projektbe. A csapat a Nascar szérián dolgozott az elmúlt pár évben, és a fő profiljuk a versenyjátékok, de valószínűleg az emberiség sorsa nem az aszfalton fog eldőlni.

Mindössze 100 űrgárdista áll majd rendelkezésünkre, hogy a Piscina IV-et megvédjük a tengernyi ostromló orktól. A "lane strategy" stílust erősítő (megteremtő?) játékot úgy képzeljük el, mint a 300 című filmet, csak kicsit több manőverezéssel és kicsit kevesebb izomszaggal.

A megjelenés 2014 első negyedévében várható, így valószínűleg hamarosan rengeteg új infóval tudunk nektek szolgálni.

Ti milyen Warhammer játékot látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)