Hirdetés

Bájos és ijesztő a We Happy Few előzetese

|

Akik nem tudnak várni a megjelenésig, azok már most bevásárolhatják magukat a Few Happy Few korai hozzáférést biztosító programjába, amit egy meglehetősen furcsa trailer vezetett fel.

Hirdetés

Rémisztően mesés a We Happy Few nemrég megjelent gameplay videója. A közelgő túlélő horror meseszerű világa és a zombiként mozgó, festett arcú karakterek láttán csak egy szó jutott az eszünkbe: creepy, de jó értelemben.

 

A játék hangulata az 1960-as évek Londonját idézi. Kicsit retro, de futurisztikus is egyben. Karakterünkkel Wellington Wells utcáit járva kell élelmet, vizet és más, a túléléshez hasznos dolgokat gyűjtögetnünk. Utóbbi azért is lényeges, mert valahogy meg kell magunkat védeni a meglehetősen őrült lakóktól, illetve a különböző tárgyak talán a városból való kijutásban is segítségünkre lesznek. Nincs bevált módszer, mindenkinek megadatik a lehetőség, hogy a saját útján oldja meg a problémákat. Kis erőszakkal, vagy anélkül…

A most megjelent videóban narrátor kalauzol végig az ijesztően idilli városkán. A felvételeket elnézve a játéknak van egy enyhe Bioshock beütése (ez persze egyáltalán nem baj nem baj), ami a színhasználatban, a vintage elemeken, és a furcsa utópikus hangulaton is érződik.

A játék várhatóan 6-12 hónapot tölt majd az Early Access programban, mielőtt hivatalosan is megjelenik.

Ti befizettek rá, vagy kivárjátok a végét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)