Hirdetés

Ebben a platformerben az ablak átméretezésével kell játszani

|

Daniel Linssen játéka egy cuki kis apróság, ami meglepő játékmechanikával fogad: az ablak széleinek igazgatásával kell megoldanunk a fejtörőket.

Hirdetés

Az évek során rengeteg csodát köszönhettünk már a Ludum Dare versenynek, ahol a résztvevők 48 óra alatt raknak össze egy-egy játékot. Az időhatár miatt általában nagyon izgalmas projekteket kapunk, ilyen a Windowframe is, amit Daniel Linssen hozott össze a 35. fesztiválra.

Hirdetés

A Windowframe, ahogy a neve is mutatja, az ablakkal való bűvészkedésről szól. Az egyes akadályokon úgy juthatunk át, ha a folyton a karakterrel mozgó ablakot átméretezzük, fixáljuk a széleit.

A játék ingyenesen letölthető az itch.io oldalon (az egész nincs 3 mega, és telepíteni sem kell), illetve ha tetszett a koncepció, akkor fizetünk is pár dollárt köszönetképpen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)