Hirdetés

Így lehet legális Windows 10-ed ingyen (vagy mindössze 3000 forintért)

|

Windows 7-et használni napról napra egyre veszélyesebb, de Windows 10-re frissíteni nem egy bonyolult vagy költséges feladat.

Hirdetés

Pár hete leállt a Windows 7 támogatása, nem érkeznek hozzá frissítések, így a felhasználók veszélyeknek vannak kitéve. A Microsoft időben szólt, látszik, hogy sokan tértek már át a Windows 10-re, de még mindig nem mindenki - pedig egyszerű, és nagyon érdemes.

Hirdetés

Windows 10 ingyen?

Hivatalosan 2016. július 30-ig lehetett Windows 7-ről és Windows 8-ról 10-re frissíteni ingyenesen, de aki lemaradt, és rendelkezik legális kulccsal az operációs rendszer előző változatainak valamelyikéhez, a Windows Media Creation Tool segítségével tud frissíteni. Nem garantált, hogy a Windows 10 ezen módszer segítségével örökre aktiválva marad, úgyhogy aki biztosra akar menni, annak a következő módszert ajánljuk.

Windows 10 olcsón?

A Keysworlds.com oldalán számos Microsoft szoftver kapható nagyon kedvező áron. Az Emkeys35 kuponkód használatával már 8,88 euróért lehet 1 PC-s kulcsot venni, de a 2 PC-s licenc is csak 14,94 euróba kerül. Ezek az aktuálisan, a kód használatával érvényes árak:

Gyors kézbesítés, kiváló szolgáltatás a Keysworlds.com-on!

A Keysworlds.com-on a legjobb minőségű szolgáltatás vár. A vásárlást követően nem sokkal gyorsan megérkeznek a termékek e-mailben, így szállítási díj sincs, és nem kell napokat várni a csomagra. Bármilyen kérdés esetén szívesen segít az ügyfélszolgálat.

Hogyan rendelhetek?

A vásárlás nagyon könnyű. A kiválasztott termék oldalán kattints az Add to cart gombra, majd a bevásárlókosárnál kattints az Apply coupon code-ra, add meg az Emkeys35 kulcsot, majd bökj az Apply Discountra. Azonnal látni fogod a kedvezményes árat. A vásárlást a Proceed to Checkout gombbal tudod folytatni, a fizetési mód kiválasztása után és a fizetés végeztével a kód már érkezik is e-mailben!

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)