Hirdetés

Még nem Windows 10-et használsz? Veszélyben vagy!

|

Még mindig rengetegen maradtak a Windows 7-nél, ennek azonban már megszűnt a támogatása. Most olcsón frissíthetsz!

Hirdetés

Általában érdemes minden szoftverből a legfrissebb változatot használni, ugyanis a fejlesztők folyamatosan dolgoznak a hibák kijavításán, a biztonsági rések befoltozásán. A Windows 7 esetében már nem várható újabb frissítés, hacsak nem derül ki valami nagyon súlyos sebezhetőség, így az otthoni felhasználóknak különösen ajánlott az operációs rendszer legfrissebb változatára váltania.

Hirdetés

Szerencsére ez manapság már nem igényel óriási befektetést. A Keysworlds oldalán kedvezménnyel kaphatók a Windows 10 Home és Professional változatai, valamint az Office 2016 és Office 2019 is. Az Emkeys35 kuponkód felhasználásával 35% extra kedvezményt szerezhettek, így az alábbi árakon vásárolhattok!

Mit kell tudni a Keysworlds.com-ról?

A Keysworlds egy automata rendszer segítségével küldi ki a kódokat, és 100%-os vásárlói elégedettséget garantál. A kulcsok perceken belül megérkeznek e-mailben.

Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. A kulcsok a vásárlást követően hamar, e-mailben érkeznek meg. Vásárolni számos módon lehet, egyebek mellett bankkártya és PayPal is elfogadott. Aktiválás előtt érdemes ellenőrizni, hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik. Bármilyen kérdés esetén a service@keysworlds.com címen érdemes érdeklődni.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)