Hirdetés

World of Warcraft - 10 millióan játszanak vele, mert Chuck Norris hagyja őket élni

|

Tegnap, a San Diego Chargers - Chicago Bears NFL mérkőzés szünetében bemutatkozott az új, celebes WoW reklám.

Hirdetés

Nálunk a Sport1-en a Tennesee Titans - Atlanta Falcons meccs ment (nagy nehezen nyertünk), de ha a San Diego - Chicago ment volna, a reklámokat akkor sem láthattuk volna.

A Bears/Chargers fanatikusok, akik a CBS-t az interneten át nézték biztosan látták, ahogy az új World of Warcraft hirdetés adásba került élesben. Ozzy, Mr. T, William Shatner, Steve Van Zandt és Verne Troye rután a legeslegnagyobb nagyágyút, a mindenkit legyőző legendát, Chuck Norrist választották - így megtudhattuk, csak azért játszhatnak 10 millióan a World of Warcrafttal, mert Chuck Norris hagyja őket élni. Aki ne adj'Isten lemaradt a Chargers-Bears meccsen a reklámról, annak íme:

Egyébként ha valakit ezek urán még érdekelne, a Bears 31-20-ra nyert a Chargers ellen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)