Hirdetés

World of Warcraft: Legion - megjött a Shadows of Argus, videó mutatja be a sztorit

|

Rengeteg tartalmat ígért és hozott a 7.3-as frissítés, és a csomag utolsó trailere azt is elmesélte, hogy miért is megyünk Argusra.

Hirdetés

Szerda reggel befutott a 7.3-as, Shadows of Argus tartalmat hozó frissítés. Ezzel nagyjából be is fejezzük a Legion történetét, már ha sikerül az invázió, és otthonukban vágjuk le az Azerothot folyamatosan fenyegető démonokat.

A lángoló légió a WarCraft III: Reign of Chaos óta jelen van a WarCraft univerzumban, és a Void Lordok után ők jelentik a legnagyobb veszélyt világunkra. A démonok urának, Sargerasnak a célja, hogy mielőtt a Void átvehetné az irányítást a bolygónk titánlelke felett, szeretné zöld lángokkal megtisztítani azt. Vagyis elpusztítani egész Azerothot. Itt jövünk mi a képbe, akik megpróbáljuk egyszer és mindenkorra megállítani a démonokat. A hadjárat utolsó fázisát egy launch trailer mutatja be:

A World of Warcraft: Legion - Shadows of Argus tartalom már játszható az európai szervereken. Ti már nyomjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)