Hirdetés

World of Warcraft - több millió dollár gyűlt össze a jó ügyért

|

Nem ez az első eset, hogy a Blizzard adakozásra adja a fejét. Ezúttal a Sandy áldozatainak segítettek a játékosokkal karöltve.

Hirdetés

A Blizzard tavaly év végén eresztette a világra a Cinder Kitten nevezetű minipetet, amit a World of Warcraft játékosok vásárolhatnak meg 10 euróért. A kis macseknek sok haszna nincs, viszont megfelelően aranyos (és PetBattleben lefogadom, hogy komoly veszélyt jelent ellenfelére) volt ahhoz, hogy nagy tételben adoptálják a játékosok, ezzel egy jó ügyet szolgálva.

Pontosan 2,3 millió dollárt sikerült összegyűjteni és minden cent, ami a kisállat megvásárlásából származott egy olyan számlát gazdagított, aminek tartalmát 100%-ban az ottani Vörös Kereszt kapja, így segítve a komoly károkat okozó Sandy hurrikán áldozatainak, akiknek a pénzből élelmet biztosítanak, és segédkeznek a javítási munkálatokban. A Blizzard megköszönte hivatalos oldalán a World of Warcraft kalandorainak példaértékű összefogását, tekintve, hogy sok játékos akadt, aki nem csak egyet-egyet vásárolt az állatkából, hanem barátainak és ismerőseinek is küldözgetett belőle, hogy így segítse az áldozatokat. Az akció már lejárt, tehát ha segíteni már nem is tudtok vele, itt még mindig megvásárolhatjátok a Cinder Kittent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)