Hirdetés

A GTA rajongói bemutatták a pozitív review bombing iskolapéldáját

|

Így akarják felhívni a figyelmet egy fontos apróságra.

Hirdetés

Hasznos dolog, hogy lehet a Steamen szövegesen értékelni a játékokat, hiszen így sokszor remek ajánlókat olvashatunk, de egy-egy szerencsétlen vásárlástól is megkímélhetjük magunkat.

A review bombing jelenséget látva viszont kiderült, hogy kevésbé nemes célokra is fel lehet használni ezt a rendszert, ám három Grand Theft Auto-játék kapcsán ezúttal pozitív értékelések áradásáról számolhatunk be.

Hirdetés

Remélhetőleg a ti figyelmeteket sem kerülte el a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition bejelentése, ami felújított formában tárja majd elénk a GTA III, a Vice City, valamint a San Andreas kalandjait. A csomag leleplezésével együtt azonban rossz hírt is hozott a Rockstar, mivel a jövő héten várhatóan el fog tűnni a három eredeti játék a digitális boltokból, így a Steamről is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ebből kifolyólag pedig pozitív irányú review bombingnak lehetünk szemtanúi, ugyanis egyesek az értékeléseket használva buzdítják társaikat a GTA III, a Vice City, és a San Andreas megvásárlására, mielőtt a klasszikus verziók eltűnnek. Nem tudjuk még, mit hoz majd a remastercsomag, és hiányozni fognak-e az eredeti játékok, de aki ezekhez is visszatérne a későbbiekben, jobb, ha beraktároz.

Ti melyik rész felújított verzióját várjátok a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)