Hirdetés

A magyar videojátékfejlesztés atyja, Stein Róbert mesélt ebben az interjúban a hőskorról

|

Az Andromeda Software alapítója nem véletlenül volt kulcsfontosságú karakter a 2023-as Tetris-filmben is.

Hirdetés

Ha esetleg valaki nem hallotta a magyar játékfejlesztés egyik legemblematikusabb alakjának nevét, akkor a 2023-as Apple TV+ mozi, a Jon S. Baird rendezésében készült Tetris megismertethette vele. Ebben a filmben ugyanis Toby Jones játszotta el azt a Stein Róbertet, aki anno lefektette a magyar játékfejlesztés alapjait. 

Vakondok videosorozatunk utolsó részében a vele készült interjút mutatjuk meg nektek, közben pedig ne feledjétek el, hogy ez a sorozat ugyebár azért született meg, mert a kvázi folytatás, vagyis a Vakondok 5: Stamps Back egy sikeres közösségi gyűjtésnek köszönhetően meg fog jelenni többlemezes, díszdobozos gyűjteményes kiadásban is. És persze igaz, hogy maga a gyűjtés lezárult, de továbbra is él a rendelési lehetőség!

Hirdetés

Stein Róbert 2018-ban hunyt el. A vele készült interjút alább tudjátok megnézni: 

Ha a teljes Vakondok 4 - Végigjátszás filmet meg szeretnétek nézni, akkor a hivatalos Moleman YouTube-csatornán ezt is megtehetitek.

A Vakondok 4 interjúsorozat további vágatlan részeit ide kattintva éritek el.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)