Hirdetés

A Quake sorozat 25. születésnapját ünnepli a Quake Champions új frissítése

|

Erre a nosztalgiavonatra ingyen adják a jegyeket.

Hirdetés

Július végén lesz az id Software titánjának 25. születésnapja. A Quake egész pontosan 1996. július 22-én jelent meg Amerikában, ezen jeles alkalom örömére pedig a Quake Champions fejlesztői összedobtak egy ünnepi csomagot.

A nagy öreg egyik legnépszerűbb pályája, a DM6: The Dark Zone a frissítés éke, ami mindenki számára ingyenesen elérhető, és egyébként az eredeti lövölde textúráival próbál hódítani.

Hirdetés

A retro pályán túl Tribolt, Super Nail Gun és Railgun skinek is bekerültek, melyek visszahozták a fegyverek Quake 1-es megfélőinek küllemét. A fegyverskinek és a pálya mellett 25th Anniversary lobogók is lesznek mindenhol, csak hogy senki ne felejthesse el az esemény lényegét.

A Quake Champions a Quake sorozat legutóbbi, ingyenesen játszható része, így mindenki letöltheti és kipróbálhatja azt. Ha nosztalgiázni támadt kedvetek, akkor nézzetek bele az újdonságokba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)