Hirdetés

Ez nem áprilisi tréfa: remastert kap a '90-es évek egyik legfurább FPS-e

|

Senki sem érti, hogy miért, de megtörtént a bejelentés. Mától egy olyan világban élünk, amelyben ez az újrakevert kiadás valamiért létezni fog.

Hirdetés

Aki nem tudná, a PO'ed egy 1995-ben megjelent belsőnézete lövölde, amely a 3DO villámgyorsan elvérzett konzoljára készült. Az Any Channel nevű stúdió játékában egy űrhajó szakácsát alakítottuk, aki utolsó túlélőként serpenyőkkel, késekkel és egy jetpackkel harcolt az életben maradásért.

A játékmenet nagyban hasonlított a Quake-ben és Doomban látotthoz, de nagyobb pályákat, és szürreális, már-már undorító képi világot hozott. Szeretnél két lábon járó farpofákra lövöldözni? Ez a te játékod.

Hirdetés

Hogy miért beszélünk most, ennyi év elteltével erről az alkotásról, arra a választ a Nightdive Studios szállítja. Április elsején bejelentette a stúdió a PO'ed Definitive Edition érkezését, és mint ilyenkor mindenről, erről is azt gondoltuk, hogy csak egy kidolgozottabb tréfa. Aztán tényleg felbukkant a GOG és a Steam üzletében, ahol már hozzá is adhatjátok a játékot a kívánságlistátokhoz. Nem tudjuk, hogy miért tennétek ilyet, de megtehetitek.

Dátumot még nem kapott a PO'ed: Definitive Edition, de a PC mellett érkezik PS5-re, PS4-re, Xbox One-ra, Series konzolokra és még Nintendo Switchre is. Az újrakevert kiadás frissített vizuális tálalást, élsimítást, emelt képfrissítési rátát, átalakított irányítási sémát, valamint 4K / 144 fps-t ígér.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)