Hirdetés

Fontos frissítést, új tartalmakat kapott a Quake

|

A Quake új frissítése hozzáférhetőbbé teszi a klasszikus FPS-t, és még új pályákat is hozott a játékosainak.

Hirdetés

Ugyan az id Software klasszikus FPS-ének már öt folytatása is megjelent, a Quake-et tavaly modern platformokra is kiadta a Bethesda, ezt követően pedig nem hagyták parlagon a játékot, hanem azóta is érkezik hozzá egy-egy új frissítés. Szerdán egy újabb patchet adtak ki, ami néhány, a modern kor elvárásainak megfelelő beállítással bővíti az opciókat tartalmazó menüt, illetve új tartalmakat is hoz.

A beállítások között egy új, a Quake akadálymentesítését szolgáló szekció jelent meg, így például aki a látásban akadályozott, az bekapcsolhat egy magas kontrasztot alkalmazó módot. Továbbá a menükben is dönthet egy könnyebben olvasható betűkészlet mellett a játék stílusos, de nehezebben kivehető szövegei helyett.

Hirdetés

Emellett a multiplayer meccsekben történő csevegést is megkönnyítheti, akinek szüksége van rá, a játék ugyanis képes felolvasni a szöveges chatet, és leiratot készíteni az élő szóban elhangzott üzenetekről. Végül megkérhetjük, hogy az írott üzeneteinket egy mesterséges hang olvassa fel helyettünk, így az is részt vehet a voice chatben, akinek problémái vannak a beszéddel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A Quake remasterelt kiadásának új frissítése hozott hibajavításokat, néhány kényelmi változtatást is eszközöltek az alkotók a többjátékos móddal kapcsolatban, javítottak a botok viselkedésén, és a modderek életét is igyekeztek megkönnyíteni különböző finomhangolásokkal. Ezekről részletesen a patch teljes leírásában olvashattok. Végül akkor is van egy jó hírünk, ha tetszett a múlt év végén a Quake-ben megjelent hordamód is, ugyanis a legutóbbi Wolfenstein-trilógiát jegyző MachineGames munkatársai ehhez is készítettek három új pályát Relic, The Trial, és The Tower néven.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)