Hirdetés

Gyűjteményben adják ki újra a Yu-Gi-Oh! játékokat

|

A Konami az elmúlt 25 évben aktívan szórta a Yu-Gi-Oh! játékokat, és most ezek némelyikét ismét forgalomba hozza.

Hirdetés

Mint Kazuki Takahashi munkásságának hatalmas rajongója, izgatottan olvastam a Konami bejelentését, miszerint érkezik egy játékcsomag a Yu-Gi-Oh! adaptációkból. Az évek során rengeteg videojáték jelent meg a manga, az anime és a kártyajáték alapján, de mivel egy hosszú életű franchise-ról van szó, így az adaptációk szétszóródtak az adott korszak konzoljai között.

A Konami most össze akarja húzni a legjobbakat, és egy csomagban elhozni azokat PC-re (a Steamen keresztül), valamint Nintendo Switchre.

Hirdetés

Sajnos azonban ez a helyzet sem annyira egyszerű, mint szeretnénk. Még azt sem tudjuk, hogy mely játékok kerülhetnek a gyűjteménybe a Yu-Gi-Oh! Duel Monsters 4: Battle of the Great Duelisten és a Yu-Gi-Oh! Duel Monsters 6: Expert 2-n kívül.

A valódi probléma azonban nem is az informáci hiány, hanem hogy a Konami egyelőre csak Japánban akarja megjelentetni a gyűjteményt.

A fenti két játék egyébként is csak ott jelent meg, így érthető a dolog, de remélhetőleg azért kapunk majd lokalizált verziót is a teljes felhozatalból. Rengeteg Yu-Gi-Oh! cím volt, ami a világ ezen részén is befutott, és amivel szívesen nosztalgiáznánk. Addig meg marad a Master Duel, ami 2022 óta PC-n és konzolokon is elérhető.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)