Hirdetés

Ha imádtad a SEGA Rally-t, akkor ennek az Unreal Engine 5-ös rajongói remake-nek örülni fogsz

|

A rajongói Unreal Engine 5 projektet mindössze egy lelkes modder készítette, a demót le is töltheted.

Hirdetés

Szeptember 2-án kezdődött a 2022-es Sonic Amateur Games Expo, amely nonprofit rendezvényen a Sonic Fan Games HQ és partnerei mutatják be és ünneplik legújabb projektjeiket. A SAGE 2022-n került bemutatásra Alessandro Schiassi projektje is, aki a klasszikus SEGA Rally játékot alkotta újra az Unreal Engine 5-tel, természetesen nem hivatalos felújításként, így Over Jump Rally címen érkezett el hozzánk a móka.

Schiassi több mint 16 éve foglalkozik speciális effektekkel, és ugyan a játékfejlesztés viszonylag újdonság neki, rengeteg tapasztalattal rendelkezik, és természetesen elég jól boldogul az Unreal Engine 5-tel.

A fejlesztés egyelőre az alpha státusznál tart, de már 4K felbontásban belepillanthatunk a játékmenetbe.

Hirdetés

A fejlesztő annak idején nagyon kedvelte a SEGA Rally-t (ki nem?), és szerinte az 1994-ben kiadott versenyjáték grafikája akkoriban lenyűgöző volt, arra törekedett, hogy ezt a látványvilágot átalakítsa a mai kor elvárásai szerint.

Természetesen készített egy bemutató videót is, amit alább nézhettek meg.

Az Over Jump demo ingyenesen letölthető a Sonic Fan Games HQ oldaláról. A csomag tartalmazza a telepítési és beállítási instrukciókat is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)