Hirdetés

Még ütősebb lett a TIE Fighter remake, ki is próbálhatod!

|

Minden idők egyik legjobb Star Wars játéka hatalmas javítócsomagot kapott, amit minden rajongónak látnia kell.

Hirdetés

Pontosan két évvel ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy a jövőre 30. születésnapját ünneplő Star Wars TIE Fighter egy rajongónak köszönhetően hatalmas frissítést kapott. A TFTC vagyis, TIE Fighter Total Conversion mod lényege, hogy az 1994-es játékot átültetik az X-Wing Alliance motorjára, és még látványosabb űrcsatákban vehetünk részt.

Persze már az X-Wing Alliance sem egy mai darab, de az alkotó ebből sem az erdetit, hanem egy moddolt változatot használ, ami sok szempontból akár napjaink játékaival is összehasonlítható. A 13 kampányból jelenleg 9 játszható, a grafika teljesen 3D-s, van Ray Tracing támogatás (tessék csak megnézni az első pár képkockát az alábbi videóban), és természetesen sorra kerülnek be a legikonikusabb hajók a messzi-messzi galaxisból.

Hirdetés

Íme mozgásban az élmény:

Az alkotó, 'AngelTFTC' nagyon szeretné a még hiányzó kampányrészeket is implementálni az év végéig. Ha ki akarjátok próbálni a játékot, az X-Wing Alliance-re lesz szükségetek hozzá. Ha valakinek még nincs meg, Steamen, GOG-on és Originen is elérhető. A mod telepítéséhez minden infót megtaláltok a mod weboldalán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)