Hirdetés

Melyik a Command & Conquer széria legerősebb frakciója? Ezzel a moddal kiderítheted

|

Nincs más dolgod, mint letölteni az OpenRA-t és a Combined Arms modot.

Hirdetés

Szovjetek, Szövetségesek, GDI, Nod és a Scrin öt olyan frakció, melyek felbukkantak a Command & Conquer sorozat különböző mellékágaiban. A Tiberian és Red Alert univerzum nagyjai sosem találkozhattak a harctéren, egészen addig, amíg el nem készült a Combined Arms mod. A csomag egybecsomagja az összes kedves ismerősünket, és szabadjára engedi őket az OpenRA térképein.

Az OpenRA gyakorlatilag egy ingyenes, nyílt forráskódú verziója a klasszikus Red Alertnek. Egy tökéletes platform ahhoz, hogy átélhessük a régivágású RTS-ek élményét, és a Combined Armsszal együtt, egy egészen új háborút is megvívhassunk.

Hirdetés

Az öt frakciót egyesítő modba belefértek egyjátékos missziók, kooperatív küldetések, és még kompetitív többjátékos lehetőségek is. Itt van minden, amire csak Command & Conquer rajongóként vágyhatnál.

A Combined Arms a napokban kapott egy vaskos frissítést, ami átalakította az egységek vizuális tálalását, működését és hanganyagait. Ha szereted a C&C stílusú stratégiai játékokat, akkor a MODB vonatkozó aloldalán minden szükséges infót megtalálsz a Combined Arms kipróbálásához, érdemes tenni egy próbát vele.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)