Hirdetés

A Nintendo levédetné az N64 kontrollerét, jön ebből is a mini konzol?

|

A Nintendo védjegyeztetné a klasszikus N64-es kontrollerét. Újabb retro dobásra készül vajon a cég?

Hirdetés

A Nintendo legújabb micro konzoljából, a SNES Classic Miniből máris készlethiány van, pedig még meg sem jelent. Nagyon úgy tűnik, hogy utána az N64-esből is kiadnak egy mini változatot, ha már ilyen jól megy az üzlet.

Hirdetés

Legalábbis az, hogy az N64 kontroller formáját levédetik Európában, nagyon arra utal, hogy ezt az új mini konzol miatt teszik. Hasonló védjegyeket szerzett a Nintendo, mielőtt kiadták a NES és a SNES minikonzolokat is. A European Union Intellectual Property Office számára a következő modellre kértek védjegyet. Elég egyértelműnek tűnik a hasonlóság:

A szellemi tulajdont pedig az "áruk és szolgáltatások" kategóriába  sorolták, ami arra utal, hogy fizikai termékről lesz szó. Nem lenne rossz egy N64 kisgép minden háztartásba, bőven akad legendás alkotás, amit mindenkinek kötelező pótolni vagy újrázni.

Ti milyen címeket vennétek elő szívesen, ha tényleg elkészülne egy Nintendo 64 mini konzol?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)