Hirdetés

Red Alert Online - mobilokra megy a sorozat

|

Új játékkal bővül a Command & Conquer franchise, de egyelőre nem tudunk ennek őszintén örülni.

Hirdetés

Nagyon sok játékost tehetne boldoggá az EA, ha a közeljövőben, mondjuk az E3-on bejelentené a Command & Conquer széria feltámasztását; FPS-nek és RTS-nek egyaránt örülnénk. Nem látunk rá sok esélyt, de reménykedünk azért.

Hirdetés

Viszont a Tencent is rendelkezik a joggokkal, és már készíti a Red Alert Online-t, ami egy mobilos spin-off lesz bázisépítéssel, valamilyen formában harccal. Mivel mind a fenti kép, mind az alábbi trailer kínai feliratokat tartalmaz, egy kicsit nehéz kibogarászni, pontosan mire számíthatunk, és az sem garantált, hogy nyugaton elérhető lesz, viszont a kínai játékosok minden pénzüket eltolhatják mikrotranzakciókra.

Ti a C&C melyik ágát hoznátok vissza?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)