Hirdetés

SNES rajongók összeszedték az összes játék kézikönyvét, mind elérhető egy weboldalon

|

Minden egyes angol nyelven megjelent NES játék könyvecskéje előkerült.

Hirdetés

A gyönyörű művészeti anyagokkal és fontos tanácsokkal megtömött kézikönyvek kora sajnos lejárt. Ma már mindent digitálisan veszünk, így minek is készítene mondjuk a Nintendo olyan vaskos mellékleteket, mint annak idején.

A retro játékélmény szerelmesei persze mindig visszavágynak a szebb időkbe, így egy maroknyi SNES rajongó el is kezdett gyűjtögetni, hosszú évek munkája után össze is kaparták az összes nyugaton is megjelent konzolos cím kézikönyvét.

Az egészet egy Peebs nevű streamer indította, aki nyolc éves kampánya során végigjátszott minden egyes SNES-re megjelent játékot.

Hirdetés

A feladatát megnehezítette néhol, hogy egyes játékok kézikönyveit nem lehetett digitálisan előkeríteni, így elindult a projekt, hogy felkutassa és digitalizálja minden SNES játék mellékletét.

A gyűjtemény július 1-én lett teljes, amit ti magatok is átböngészhettek a SNES Manual Archive weboldalán. Ha máshoz nem is, akkor a Nintendo Online mellé adott SNES címekhez hasznosak lesznek a könyvecskék.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)