Hirdetés

Szupertitkos volt a Star Wars: Knights of the Old Republic E3-as prezentációja, de most te is megnézheted

|

Nem mindennapi kincs került elő a Star Wars: Knights of the Old Republic kapcsán.

Hirdetés

Szomorú az E3-ról immár kizárólag múltidőben beszélni, de jelenleg ott tartunk, hogy a legendás videojátékos show sorsa erősen kétséges. Akárhogy is, voltak évei ennek az iparnak, amikor még az innováció volt a fő motiváció, és még a BioWare is tudta, hogy mit csinál. Ebbe a korszakba repülünk most vissza.

Az év 2001, ekkor a csapat épp készült bemutatni egy őrült, új RPG-t a közkedvelt sci-fi univerzumban, a Star Wars világában. A "réges-régen" kitétel pedig ezúttal tényleg messzebbre fog vinni minket, mint eddig bármikor. Természetesen a legendás Star Wars: Knights of the Old Republicról van szó.

Hirdetés

Ennek kapcsán most a NoClip Games History Archive előásta azt a 2001-es E3-as bemutatót, amit stúdió kifejezetten a sajtónak szánt. A videóban láthatók a Knights of the Old Republic első dizájntervei egy rövidebb játékmenet demonstrációval együtt, ami még KotOR egy korai buildjéből származik.

A manapság megszokott csillogás, megrendezett showműsorok, és egyéb cukrozások mind hiányoznak: ez egy olyan beszámoló, ami csak a lényegre koncentrál.

2001 még egy nagyon más korszak volt, de a szeretet a KotOR univerzumával kapcsolatban azóta sem apadt el. Jelenleg a rajóngól a klasszikus visszatérését egy remake formájában várják, de hogy az mikor fog befutni, még erősen kérdéses. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)