Hirdetés

Ti is segíthettek megszavazni, hogy idén milyen játékok váljanak halhatatlanná

|

Olyan címek vannak az esélyesek között, mint a Resident Evil és a Tony Hawk's Pro Skater.

Hirdetés

Ha esetleg nem lennétek képben vele, a The Strong National Museum of Play évente kiválaszt néhány videojátékot, amelyek bekerülhetnek a Videojátékos Hírességek Csarnokába. Azon alkotások elit klubja ez, amelyek nagy hatással voltak a játékiparra vagy a popkultúrára. A tavalyi forduló alkalmával négy szerencsés mű nyert bebocsátást a csarnokba: a Barbie Fashion Designer, a Computer Space, a The Last of Us és a Wii Sports, viszont hoppon maradt az Angry Birds, a Quake, valamint a FIFA is. 

Most megnyílt a lehetőség rá, hogy még több klasszikust juttassunk be a Videojátékos Hírességek Csarnokába, ugyanis már lehet szavazni a 2024-es jelöltekre, egészen március 21-ig, a végeredményt pedig egy május 9-i eseményen fogják bejelenteni. 

Hirdetés

Az idei névsorban az Asteroids, az Elite, a Guitar Hero, a Metroid, a Myst, a Neopets, a Resident Evil, a SimCity, a Tokimeki Memorial, a Tony Hawk's Pro Skater, az Ultima és a You Don't Know Jack kaptak helyet, a The Strong National Museum of Play azt szeretné, ha ezek közül voksolnánk arra, amely szerintünk a leginkább megérdemli az ikon-státuszt, a legjobban megfelel a kritériumoknak. 

A három legtöbb szavazatot kapott játék szavazólapra kerül majd, és ehhez jönnek még a bizottsági tagok szavazólapjai is. Hogy érzékeltessük a publikum véleményének a súlyát ebben a kérdésben, nem árt tudni, hogy a közönség voksa egy bizottsági tagénak felel meg.

A hivatalos honlapon bökhettek rá a választottatokra. Ti melyiket fogjátok javasolni a listából?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)