Hirdetés

A CD Projekt RED digitális ajándékcsomagot kínál teljesen ingyen, de nem árt sietni

|

A CDPR megáldotta a hétvégénket egy cuki kis ajándékkal, amit minden The Witcher és Cyberpunk 2077 rajongó imádni fog.

Hirdetés

A CD Projekt RED korábban már meglepte a GOG.com lakóit egy digitális ajándékcsomaggal, de akkor sokan lemaradtak róla, így a kiadó most visszahozta azt. Az egyébként is aktuális, kínai újév okán tartott vásárra a CD Projekt visszahozta a csomagot, hogy mindenki begyűjthesse, akinek legutóbb nem sikerült.

Két kattintásra lesz csak szükséged ahhoz, hogy felmarkod az apróságokat, de játékkulcsokra senki se számítson. Itt a The Witcher és a Cyberpunk 2077 kapcsán egybecsomagolt művészeti anyagokról és háttérképekről van szó, ez persze egyáltalán nem csökkenti a csomag értékét.

Hirdetés

Egy új háttérkép is jelentősen feldobhatja egyesek napját, és nem mi leszünk azok, akik elégedetlenkedni fognak egy rajzot csodálva, amely szamurájként ábrázolja kedvenc szörnyvadászunkat. Ha ide kattintotok be is zsebelhetitek a csomagot, később pedig a fiókotokba lépve tölthetitek le annak egyes darabjait. 

Ha rajongóként érdekel benneteket a cucc, akkor érdemes lesz sietni, mert csak néhány napig lesz elérhető a Goodies Collection. Lehet persze, hogy még később is visszahozzák, de nem árt most behúzni, amíg van rá lehetőség.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)