Hirdetés

A Cobra Kai sorozat és az olimpia hivatalos játékát is ingyen játszhatjuk a hétvégén

|

Aki rendelkezik Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetéssel, még a Battlefield 1-be is költségek nélkül kóstolhat bele.

Hirdetés

Ezen a hétvégén sem marad el a Free Play Days, az Xbox szokásos promóciója, melynek keretében néhány napig bárki korlátok nélkül játszhat az épp kiválasztott játékokkal. Volt már izgalmasabb felhozatal, de a Netflix Cobra Kai sorozatának bűvöletében élők különösen örülhetnek (nem csak azért, mert magyar szinkront kapott az első évad).

Mivel a Free Play Days továbbra is csak az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate tagoknak szól, a legfontosabb, hogy rendelkezz élő előfizetéssel ezek valamelyikére, illetve nem árt, ha van egy Xbox One vagy Xbox Series konzol a háztartásban.

Hirdetés

Az ajánlat július 22. este 9-től július 25. este 9-ig tart, ennek keretében a Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues, a Battlefield 1, valamint az Olympic Games Tokyo 2020 - The Official Video Game elérhető. Ha bármelyikbe belekóstolnátok, látogassatok el az Xbox.com-ra vagy a konzolon keressetek rá a játékokra. A Cobra Kai 50%-os kedvezménnyel, a Battlefield 1 alap változata 70, a Revolution Edition 80 százalékkal olcsóbban kapható most, úgyhogy ha megtetszenek, húzzátok be őket bátran.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)