Hirdetés

A Dying Light ingyenesen játszható a hétvégén

|

Ki ne szeretne ilyen szép időben tetökön ugrálni, és zombikat agyonverni csavarkulccsal?

Hirdetés

Ha még nincs programotok a hétvégére, akkor itt jön a Techland hogy ajánljon egyet: a Dying Light most ingyenesen letölthető a Steamen keresztül és játszható, egészen március 1-ig. Ahogy az az ingyenes hétvégéknél már szokást minden elért eredmény megmarad, így ha úgy döntenél, hogy most vagy később bezsebeled a teljes verziót, akkor ott folytathatod majd, ahol a hétvége után abbahagytad.

A Dying Light egy nyílt világú FPS, amiben egy zombiktól hemzsegő világban kell túlélnünk. A játékot a mozgás, a nagy nyílt terek, és a coop opciók tették különlegessé, és a Techland felhasználóbarát üzletpolitikája és tartalmi frissítései 2015. óta még mindig aktív rajongótábort biztosítanak az alkotásnak.

Hirdetés

A folytatás egyébként évek óta készül, és az egyébként sem pörgős fejlesztési ciklusnak valószínűleg a COVID-19 sújtotta világ sem kedvez, sajnos mostanában nincsen túl jó hírek a Dying Light 2 születése kapcsán. Addit tehát marad a régi kaland, most legalább rövid ideig ingyen:

Ha még nem próbáltad a játékot, akkor ne hagyd ki az alkalmat, abszolút megér egy próbát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)