Hirdetés

A nevét nem tudod majd kimondani az Epic Games e heti ingyen játékának, de azért jól fogsz vele szórakozni

|

Szerencsére még a névkimondás sem feltétele a letöltésnek.

Hirdetés

Dungeon crawlerekből mostanában nincs hiány, főleg úgy, hogy megérkezett a Diablo IV, ami még hosszú hónapokon át fogja lefoglalni a játékosok jelentős hányadát. Azért érdemes néha mást is kipróbálni, a felfedezésben az Epic Games Store is segít.

Az e heti ajándék játék a The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos, azon ritka címek egyike, ami Windows mellett Mac-en is elérhető. A taktikázós szerepjátékban mókás karaktereket terelgethetünk mindenféle katakombákon át, egy olyan világban, ami a klasszikus, asztali szerepjátékokat parodizálja. Hét karaktert vihetünk csatába, körökre osztott harcok során diadalmaskodhatunk több mint 100 különféle ellenfél ellen.

Hirdetés

A letöltést vagy mobilról a könyvtárhoz adást a fenti linken keresztül lehet elindítani, a GET gombot kell megtalálni az adatlapon, és bejelentkezést követően a Place Orderre bökéssel lehet a folyamatot véglegesíteni. Érdemes ezt jövő csütörtök 17:00-ig megtenni, akkor jön a váltás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)