Hirdetés

A Prime Gaming ingyenes retro élménnyel búcsúztatja februárt, és már hozza is a márciusi menüt

|

Megérkezett a Prime Gaming heti kínálata, de a platform üzemeltetői ezúttal a következő hetek ajándékairól is meséltek.

Hirdetés

Akad jó pár, kimondottan a gamereket célzó előfizetéses szolgáltatás a piacon, amelyek közül véleményünk szerint a Prime Gaming az egyik leginkább kifizetődő választás. Mindössze pár száz forintért felmarkolhatunk játékbeli extrákat, nézhetjük a Prime Video kínálatát, és minden hónapban több játékot is hozzáadathatunk egyre gyarapodó kollekciónkhoz.

Ezek közé tartozik például a Prime ajándékai közé tegnap bekerült Gravitar: Recharged. Az egykori Atari klasszikust két gombnyomással hozzáadhatjuk az Epic Games fiókunkhoz, aztán mehetünk is lövöldözni.

Hirdetés

Akit persze nem érdekel az árkád lövöldözés, az megvárhatja a következő hetek kínálatát is. A Prime Gaming srácai előálltak az ingyenes listával, ami márciusban sem lesz gyenge.

  • Fallout 2 (GOG kód) - március 7
  • Scarf (Amazon Games App) - március 7
  • Mystery Case Files: Moths to a Flame (Amazon Games App) - március 14
  • Invincible Presents: Atom Eve (Epic Games Store) - március 14
  • Pearls of Atlantis: The Cove (Legacy Games kód) - március 21
  • Bus Simulator 21: Next Stop (Amazon Games App) - március 28
  • Through the Darkest of Times (Amazon Games App) - március 28
  • Bridge to Another World: Secrets of the Nutcracker (Amazon Games App) - március 28

Ha másért nem is, legalább a Fallout 2-ért érdemes lesz márciusban is kitartani a Prime Gaming mellett. Aki egyébként már befizette a havidíjat, az itt húzhatja be az ajándékait.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)