Hirdetés

A The Elder Scrolls sorozat közkedvelt darabját szerezheted meg most ingyen, ha Prime előfizető vagy

|

Ha egyébként is fizeted a Prime tagságot a kedvenc streamereid vagy a League of Legends loot miatt, akkor ne felejtsd el majd ez a címet is felmarkolni.

Hirdetés

A The Elder Scrolls széria egyik legjobb darabját adja most ingyen az Amazon a Prime Gaming rendszerén keresztül. Ha előfizettek a Twitchről indult szolgáltatásra, akkor különböző F2P játékokban kaphattok extra zsákmányt, és felmarkolhattok pár teljes címet is.

Az elmúlt években számos Bethesda ajándékot kaptunk már, mint például a The Evil Within 2 vagy a Dishonored 2, a játékeső pedig februárban az egyik hatalmas kedvencünkkel folytatódik. A február 2-án induló új időszakban a Prime Gaming tagok a The Elder Scrolls III: Morrowindet markolhatják fel. A 2002-ben megjelent cím már több mint 20 éves, de ettől még letagadhatatlan nyomott hagyott az egész szérián, és mindenképpen érdemes kirpóbálni, vagy újrázni vele.

Hirdetés

A játék hatalmas világot tárt a kalandozók elé, a fejlesztők pedig a Morrowind formuláját vitték tovább az Oblivionba és a Skyrimbe is.

A legendás RPG Game of the Year változatát rakhatjuk hamarosan zsebre, ami azt jelenti, hogy annak minden kiegészítőjét is meg fogjuk kapni. Ne felejtsétek majd el kiváltani a Morrowindet február 2. és március 1. között!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)