Hirdetés

Az Epic Games mai ingyenes játékát is érdemes letölteni

|

Az ünnepek alkalmából nem hetente, hanem naponta ad ajándék játékot az Epic Games Store.

Hirdetés

Immáron több évre visszatekintő tradíciót csinált abból az Epic Games, hogy karácsonyhoz közeledvén afféle videojátékokra szakosodott Mikulásként szélesebbre nyitja az ajándékokat rejtő zsákja száját, így azon nem heti, hanem napi rendszerességgel potyognak ki újabb és újabb címek.

Értelemszerűen a nagylelkűség mögött az a nem titkolt szándék áll, hogy minél több felhasználót csábítson az Epic Games Store-hoz, akik lehetőleg az ingyenes játék megszerzése után is maradnak, és szétnéznek, hátha találnak valami érdekeset.

Hirdetés

Míg az első ajándék a Bloons TD 6 című tower defense volt - reméljük, időben lecsaptatok rá -, a második egy egészen eltérő művaj, a versenyjátékok szerelmeseit célozza meg. A 80-as és 90-es évek stílusát idéző Horizon Chase Turbo alapesetben 5520 forintba kerülne, de a következő 24 órában ingyen a tiétek lehet.

A megszerzéséhez elég megnyitni a fenti linket, majd a bejelentkezést követően rányomni a GET gombra. Ezt követően a Place Orderrel tehettek pontot a folyamat végére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami a holnapi játékot illeti, újfent a csomagolás szolgál némi támponttal - ezúttal egy denevérrel - azoknak, akik megpróbálják kitalálni, melyik címről lehet szó. Van tippetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)