Hirdetés

Az Xbox tulajok ingyen verekedhetnek ezen a hétvégén

|

Az Xbox csapata összeválogatott három játékot, melyeket extra költség nélkül tölthetünk le és játszhatunk a következő napokban.

Hirdetés

Aki rendelkezik Xbox Live Gold- vagy Xbox Game Pass Ultimate-előfizetéssel, az már valószínűleg pontosan tudja, hogy mit takar a Midrosoft Free Play Days kezdeményezése. A redmondiak heti rendszerességgel előkaparnak 2-3 vagy akár több játékot is, melyeket aztán ingyen nyúzhatunk a következő hétfő reggeléig.

A mostani hétvégét a srácok nagyrészt bunyós címekkel töltötték fel. Vár ránk a WWE 2K23 és a Dragon Ball FighterZ, de akinek nincs kedve verekedni, annak ott lesz a Descenders című árkád bringás móka.

Hirdetés

Aki megkedvelte valamelyik játékot a Free Play Days alatt, az be is szerezheti választottját, most nyomott áron.

Ha pedig kíváncsiak vagytok, hogy a Dragon Ball FighterZ-ben mire képesek a profik, ne felejtsetek el ránézni az EVO csatornáira, mivel ezen hétvégén zajlik az év legnagyobb, verekedős játékoknak szentel versenysorozata.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)