Hirdetés

Bejelentették az áprilisi PlayStation Plus játékokat, van köztük Microsoft-cím is

|

A Sony ingyenes újdonságait nemcsak játékok, hanem egy exkluzív csomag is erősíti.

Hirdetés

A közelmúltban olyan játékokkal bővült a PlayStation Plus Extra és Premium katalógusa, mint a Marvel's Midnight Suns, a Resident Evil 3, a LEGO DC Supervillains, a Dragon Ball Z: Kakarot és az NBA 2K24 Kobe Bryant Edition, de tizenegy alkotás el is tűnik a felhozatalból, szóval kiegyenlített a mérleg. 

Ne feledkezzünk meg azonban a havi PlayStation Plus meglepetésekről sem, amellyel kapcsolatban minden hónapban igyekszik odarakni magát a Sony: márciusban az EA Sports F1 23, a Sifu, a Hello Neighbor 2 és a Destiny 2: The Evil Queen járt a PS Plus mellé, amiket április 1-ig még behúzhattok.

Hirdetés

Április 2-től ugyanis átveszi a helyüket az áprilisi adag. Érkezik az Electronic Arts varázslós shootere, az Immortals of Aveum, az Xbox Games Studios alá tartozó Mojang legújabb műfajkísérlete, a Minecraft Legends, a rogue-like elemekkel megfűszerezett 2D-s akció-platformer, a Skul: The Hero Slayer, valamint egy exkluzív Overwatch 2-es csomag is (benne Legendary és Epic skinekkel). 

Az áprilisi PlayStation Plus játékok tehát a következők:

  • Immortals of Aveum (PS5)
  • Minecraft Legends (PS4, PS5)
  • Skul: The Hero Slayer (PS4)
  • Overwatch 2: Mega Bundle (PS4, PS5)

Május 6-ig szabadon tölthetik őket az előfizetők. Ti elégedettek vagytok a listával?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)