Hirdetés

Egy újabb klasszikus csodát vág hozzánk ingyen a Prime Gaming

|

Minden hónapban felmarkolhatunk pár ingyenes címet az Amazonnak köszönhetően. A legújabb ajándékát nem akarjátok kihagyni.

Hirdetés

Remek ajánlat az Amazon Prime részeként megszületett Prime Gaming. Mindössze néhány száz forintért kapunk egy rakat játékbeli apróságot kedvenceinkhez, és a digitális tárgyak mellé teljes játékok is járnak. A kínálat folyamatosan bővül, ezen a héten két új cím is bekerült a kosárba.

Pearls of Atlantis: The Cove most a kevésbé izgalmas darab. Egy nagyon cuki match-3 kalandról van szó, mely a tenger mélyére visz sellők és egyéb vízi csodák közé, de nincs annyi kagyló a végtelen kékség fenekén, ami elvonhatná a figyelmet a második ajándékról.

Hirdetés

Az ugyanis nem más, mint a Fallout Tactics: Brotherhood of Steel. A klasszikus Fallout széria utolsó darabja tökéletes játék lehet a sorozatra való felkészüléshez. Ha rendelkeztek Prime Gaming-előfizetéssel, akkor egy GOG kulcsot markolhattok fel a fenti linkre kattintva.

Az elmúlt hetekben az Amazon ajándékba adta az első két Fallout címet, most pedig a Tacticsszal fejezte be a sort. Mindezt azért, hogy a megfelelő hangulatban ülhessünk le majd megnézni az élőszereplős szériát április 12-én.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)