Hirdetés

Ez a két ingyen játék vár most az Epic Games Store-ban

|

Két egészen különböző játék lehet a tiéd pár kattintásért cserébe.

Hirdetés

Erős heteken van túl az Epic Games Store, a The Outer Worlds-re és Thiefre rátolt Ghostrunnernek bizonyára sokan örültek. Számítottunk rá, hogy ezeket követően kevésbé ismert, könnyedebb játékokat fog ingyen adni az Epic, és nem csalódtunk megérzésünkben.

A The Big Con a '90-es évek Amerikájában játszódik, egy tini bűnözőt alakítunk, Alit, aki egy táborból megszökve mindenféle trükkös módszerekkel dolgozik azért, hogy megmenthesse családja üzletét. Humoros, egyedi, és az értékelések szerint egész korrekt - egy próbát megér.

Hirdetés

A hét másik ajándéka a The Town of Salem II egy online stratégiai játék, amiben a játékosok 50 különböző szerep valamelyikét választhatják, és akár 16 fős online összecsapásokban léphetnek szövetségre egymással, miközben próbálják elrejteni, kik ők valójában.

Mindkettő letöltéséhez a fenti linkeken keresztül vezet az út, a GET gombra, majd a Place Orderre kell nyomni bejelentkezés után.

A következő hétre ezt a két játékot várhatjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)