Hirdetés

Ha sietsz, ingyen megszerezheted a The Dark Pictures Anthology: Man of Medant

|

Az adakozó kedvű Bandai Namco jóvoltából rövid ideig bárki behúzhatja a Supermassive Games horrorjátékát.

Hirdetés

Érdekes koncepciót valósított meg a Supermassive Games a 2019-ben indult The Dark Pictures Anthologyval: a tévés antológiasorozatok mintáját követő franchise epizódjait a horrorműfaj különböző stílusai inspirálták és mindegyik rész más történetet mesél el, más szereplőkkel, akiket jellemzően ismert színészek alakítanak. Az első évad négy játékból áll (The Man of Medan, Little Hope, House of Ashes és The Devil in Me), de egy készült egy PS VR2-exkluzív spin-off is The Dark Pictures: Switchback VR címmel.

A Bandai Namco támogatását élvező fejlesztők tervei szerint egy második évadra is számíthatunk, amit újfent négy játék fog alkotni. Ezek közül az első a Directive 8020 alcímet viseli, sci-fi horror lesz, de eddig csak egy nyúlfarknyi teasert kaptunk belőle.

Hirdetés

Elképzelhető, hogy rövidesen sor kerül a formális bemutatóra is, mivel a Namco Bandai épp ingyen osztogatja a széria első részét, ám az is lehet, hogy a két dolognak semmi köze egymáshoz, és a promóció pusztán azt a célt szolgálja, hogy újabb feliratkozókat szerezzen a kiadó. Mindenesetre aki The Dark Pictures: Man of Medan révén gyarapítaná gyűjteményét, annak az iménti linkre kattintva fel kell keresnie a Nemco Bandai Europe oldalát, ahol egy ingyenes felhasználói fiók létrehozását követően máris benyújthatja az igényét a játék steames változatára.

Mindezt szeptember 29-éig teheti meg, utána pedig nincs más dolga, mint várni. A kiadó október 2-ától kezdi el kiküldeni a kódokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)