Hirdetés

Ha siettek, még ingyen behúzhattok egy steames játékot

|

Mindössze néhány órátok maradt lecsapni rá, ne késlekedjetek!

Hirdetés

Jelenleg is zajlik Fanatical a Bundle Fest eseménye, melynek keretében különböző játékcsomagokat lehet behúzni, különböző árakon, értelemszerűen kedvezménnyel. Hogy az egész izgalmasabb legyen, a piactér folyamatosan rotálja a kínálatot.

A mi szempontunkból azonban ez talán kevésbé fontos, minit az, hogy ebből az alkalomból a Fanatical épp ingyen kódokat osztogat a Crumble című platformerhez. Egy irtó cuki kalandról van szó, ami fizika-alapú kihívásokat támaszt egy kis vigyorgó, kék pacával szemben.

Hirdetés

A játékmenet nem túl bonyolult: át kell ugranunk vagy lendülnünk akadályok és szakadékok felett a nyelvünk vagy a nyúlós testünk segítségével. Egy könnyed kis ugrándozásról van szó, ami itt-ott a Crash Bandicoot genetikáját rejtegeti, csak nem olyan nehéz, hogy kedved legyen kontrollereket szétverni két teknő-ugrás közben.

A játékot csak néhány órán át tudjátok bezsebelni, így ha érdekel benneteket a Crumble, úgy igyekezzetek behúzni azt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)