Hirdetés

Ha tetszett a Portal vagy a The Talos Principle, ne hagyd ki az Epic Games Store e heti ingyen játékát!

|

Egy belső nézetes logikai játékot tölthetünk most le teljesen ingyen.

Hirdetés

Az elmúlt 10-15 évben, miután a Portal rengeteg fejlesztőt megihletett, számos belső nézetes logikai játékot kaptunk, köztük olyan kiemelkedő alkotásokkal, mint a The Talos Principle, a The Witness, a The Turing Test vagy a Return of the Obra Dinn. Bár a Mighty Polygon tavalyelőtt megjelent játéka nem aratott nagy sikert (nem a ti hibátok, ha nem is hallottatok róla még), a Metacritic-en található néhány kritika alapján nem lett rossz, és mivel most épp ingyen adják, egy próbát megérhet.

Ez a játék a Relicta, egy belső nézetes platformer, amiben a mágnesesség és a gravitáció segítségével kell felfedeznünk a Chandra bázis titkait a Holdon.

Hirdetés

Aki adna neki egy esélyt, nyissa meg az Epic Games Store-t a fenti linken vagy a PC-s kliensen keresztül, majd a játék adatlapján a GET gombot keresse meg. Ha megvan, nyomjon rá, kattintson még párat a megfelelő helyekre, aztán indulhat is a móka. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A jövő héten ezt a Daemon X Machina váltja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)