Hirdetés

Ha Xboxod van, és szereted a sportjátékokat, ezt a hétvégét imádni fogod

|

A Free Play Days keretében négy játékot is pörgethetsz a következő napokban.

Hirdetés

Közel már az EA Sports FC 24 leleplezése, de nem ez az egyetlen dolog, amiért a sportrajongók lelkesedhetnek mostanság, hiszen még a hónap végén megjelenik az F1 Manager 2023, augusztusban jön a Madden NFL 24, szeptemberben pedig befut a The Crew Motorfest is. 

Akár az ezekre való ráhangolódásként is felfoghatjuk, hogy a Microsoftnak legújabb ajánlatának köszönhetően az Xbox-tulajok négy sportjátékot is próbálgathatnak a hétvégén, szokás szerint csak egy Game Pass Ultimate vagy Xbox Live Gold előfizetés szükségeltetik hozzá. 

Hirdetés

A Ubisoft által fejlesztett The Crew 2-t (amely a Forza Horizonhoz hasonló), valamint a realisztikus bunyókat elhozó UFC 4-et július 9-ig tolhatják az xboxosok; a baseball-kedvelőket megcélzó MLB The Show 23-at július 12-ig (ez az a széria, amelyet a PlayStation Studios egyik csapata fejleszt, de Xbox-konzolokra is megjelenik), a Super Mega Baseball 4-et pedig július 13-ig lehet játszani, szóval még tovább is maradnak velünk a hétvégénél. 

Szokás szerint most is meg lehet tartani a mentéseket a próbaidőszak után, és a kedvezményeknek köszönhetően a négyből három játékot akciósan zsebelhetjük be:

Jó hír, hogy a Game Passban benne van az MLB The Show 23 és az UFC 4 (valamint a Super Mega Baseball 3, a 4 sajnos nincs), szóval ha van előfizetésed, akkor ingyen is folytathatóak.

Te teszel egy próbát valamelyik címmel?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)