Hirdetés

Húsvéti meglepetés: ingyen kipróbálhatod a Cyberpunk 2077-et

|

A CD Projekt RED nem szeretné, ha a játékosok unatkoznának az ünnepi hétvégén.

Hirdetés

Tanulságos történet a Cyberpunk 2077-é, mert egyfelől rávilágított arra, hogy mennyire káros is tud lenni, ha félkészen jelennek meg játékok - másrészt pedig bizonyította,  hogy a hibákat nemcsak kijavítani lehet, hanem jóvátenni is. Nem volt ám mindig Nagyon pozitív a belsőnézetes akció-szerepjáték megítélése a Steamen.

Ahhoz, hogy megváltozzon a CD Projekt RED alkotásával szemben kritikus játékosok attitűdje, a foltozgatás mellett nagyobb lélegzetű, egyes mechanikákat teljesen átdolgozó, és ezzel a játékélményt is megváltoztató frissítések is kellettek. De kapóra jött a Cyberpunk: Edgerunners animesorozat sikere és az Idris Elbával támadó Phantom Liberty kiegészítő kedvező fogadtatása is.

Hirdetés

Bár olvashatsz ezer méltató cikket (vagy olyat, ami sározza a Cyberpunk 2077-et), megnézhetsz számtalan videót, de egyik sem ér fel a személyes tapasztalattal. Jól tudja ezt a CD Projekt RED is, ezért húsvétra meglepetéssel készült: PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en elérhetővé teszi a trial-verziót.

Magyar idő szerint március 28-án 16:00 órától egészen március 31-én 8:59-ig ingyen nyúzhatjuk V kalandját, és ehhez még a PlayStation Plus-ra vagy az Xbox Game Passre sem kell befizetnünk. Azzal egyébként nem árt tisztában lenni, hogy a lengyelek 5 órában korlátozták a játékidőt, mivel a promóció célja nyilvánvalóan további vásárlók szerezése, és nem az, hogy ingyen végig lehessen játszani a teljes történetet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)