Hirdetés

Így lehet az Assassin's Creed Origins és sok más játék ingyen a tiéd

|

Igazi közönségkedvenceket és indie csodákat is kínál az Amazon szolgáltatása.

Hirdetés

A gamescom során a Microsoft megmutatta, hogy milyen tartalmakkal bővíti a közeljövőben a Game Pass kínálatát, de nem ez az egyetlen vállalat, amely remek játékokat ajánl olcsón a játékosoknak: az Amazon például minden hónapban számos címet ad ingyen a Prime Video streaming szolgáltatás és egy szabadon felhasználható Twitch-feliratkozás mellé, szeptemberben sem lesz ez másként. 

Az Amazon Prime előfizetők olyan játékokhoz férhetnek hozzá plusz költségek nélkül a következő hónapban, mint a Ubisoft Egyiptomba kalauzoló, nyitott világú sikerjátéka, az Assassin's Creed Origins, az A Gyűrűk Ura franchise-t bővítő Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY, valamint a Sega focimenedzselős szériájának legutóbbi epizódja, a Football Manager 2022. 

Hirdetés

Nem maradnak hoppon azok sem, akik az indie közegben szeretnek mozogni, hiszen a Prime Gaming szeptemberi felhozatalát erősíti egy point & click kaland (The Dig), egy roguelike és tower defense elemeket tartalmazó taktikai játék (Defend the Rook), egy a francia forradalomba elkalauzoló, sztorijáték-politikai szimulátor (We. The Revolution), egy árkád platformer (Castle on the Coast) és egy tárgykeresős-nyomozós cím (Word of the Law: Death Mask Collector's Edition) is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha nem vagytok biztosak benne, hogy hosszabb távon is lehorgonyoznátok az Amazon Prime mellett, akkor sem kell kihagynotok a fenti játékokat, hiszen a szolgáltatásnak van próbaváltozata, amivel behúzhatjátok őket, és nem kell előfizetőnek lenni, hogy játszhassatok velük. Egyébként csak 899 forint havonta az előfizetés, amivel például többek között a The Boys szezonjait és az új A Gyűrűk Ura előzménysorozatot is végignézhetitek majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)