Hirdetés

Ingyen adják az egyik leghangulatosabb Assassin's Creed játékot

|

Ha még nem próbáltad, most gyorsan csapj le rá!

Hirdetés

Sajnos annyira nem volt jó, hogy a The Game Awards során akár csak egy jelölést is megítéljenek neki, de ami az elsődleges feladata volt, azt teljesítette az Assassin's Creed Mirage: emlékeztetett minket arra, milyenek voltak a sorozat játékai, mielőtt túlbonyolították őket.

Aki az Origins előtti, kötöttebb játékokat szerette, és nincs még meg neki mindegyik, örülni fog a Ubisoft ajándékának: november 27. és december 6. között PC-re ingyen lehet megszerezni az Assassin's Creed Syndicate-et, a sorozat 2015-ben megjelent, a 19. századi Londonban játszódó részét, aminek egy testvérpár, Evie és Jacob Frye áll a középpontjában.

Hirdetés

Az ajándékot közvetlenül a Ubisoft adja, így erre az oldalra kell érte ellátogatni, majd a középen lévő gombbal belépni a Ubisoft Connect fiókunkba legkésőbb december 6. 14:00-ig. Ha egyszer elraktározzuk, később bármikor elővehetjük.

Egyébként a Mirage most még akciósan kapható sokfelé, ha nem próbáltátok, és van 15 szabad órátok, ne hagyjátok ki!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)