Hirdetés

Egy kiváló mobiljátékra csaphattok le most ingyen

|

Androidon és iOS-en is bezsebelhetitek a Square Enix ajándékát.

Hirdetés

Már nem győzzük számon tartani, hogy a járvány kezdete óta hány játékot kaptunk ingyen, és különösen örömteli, hogy voltaképp mindegyik platform felhasználói részesültek már ilyen-olyan ajándékból, legyen az játékidő, vagy egy-egy alkotás teljes egészében, amit regisztráció után meg is tarthatunk örökre.

Hirdetés

Mai jótevőnk nem más, mint a Square Enix, amelytől a közelmúltban már kaptunk egy mobiljátékot a díjnyertes Lara Croft GO képében, most pedig a széria egy másik darabjára esett a kiadó választása, így teljesen ingyen a miénk lehet az alapjáraton 2390 forintba kerülő Hitman GO. A tarkóján tetovált vonalkódot viselő bérgyilkos, azaz 47-es hordozható kalandját az erről szóló Twitter-bejegyzés szerint nem muszáj most azonnal végigjátszanunk, hiszen az ingyenesként meghatározott, április 23-án véget érő időszakot követően sem tűnik el játékaink közül. Androidra itt, iOS-re pedig itt tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)