Hirdetés

Ingyen kipróbálható Fallout, és barátságos golfozás vár az Xbox Free Play Days keretében

|

A sorozat premierjének időszakában elkerülhetetlen volt egy Fallout cím berángatása, ennek csak örülni tudunk.

Hirdetés

Az Xbox Free Play Days a Microsoft (és a zöld csapat rajongóinak) legkedvesebb hagyománya. Az Xbox minden hétvégén ingyenessé tesz egy maréknyi játékot, melyeket (Game Pass tagság fejében) extra költség nélkül kipróbálhatunk és korlátlanul élvezhetünk.

Ez a hétvége annyiban különleges, hogy a Fallout 76 ingyenes időszaka most egészen április 19-ig eltart, és még Game Pass sem kell hozzá. A másik 2 Free Play Days játék hozzáférése, a PGA Tour 2K23 és a Classified France '44 már a szokásos szabályok szerint működik.

Akárhogy is, mind a három említett játék most akciósan beszerezhető, így érdemes lehet behúzni azt, amelyik megtetszett a trióból.

Hirdetés

Íme az akciós árak, és linkeltük is, hogy csak egy kattintással be tudjátok húzni, ha megtetszik valamelyik:

Akármelyiket is töltitek le, a mentéseitek megmaradnak, így ha beszerzitek a teljes verziót, akkor ott folytathatjátok majd a kalandokat, ahol félbehagytátok azokat a hétfőig tartó ingyenes időszak végén.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)