Hirdetés

Ingyen kipróbálhatod a PlayStation 5 új exkluzív játékát, de előtte érdemes magadra zárnod az ajtót

|

Még a megjelenés előtt játszható demót kap a Shift Up lengén öltözött hősnővel támadó akciójátéka, a Stellar Blade.

Hirdetés

Bár erre az évre nincs még bejelentett saját fejlesztésű játéka a Sonynak a mutiplayer Concordon kívül, a cég partnerei gondoskodnak arról, hogy ne maradjon exkluzívok nélkül a PlayStation 5. A nagyobb kaliberű címek közül a Helldivers 2 nyitotta a sort, nem is akárhogyan, aztán a Final Fantasy VII Rebirth is beköszönt.

Ezeket pár napja a szamurájos Rise of the Ronin követte, és nem kell már sokat várni arra, hogy az eredetileg multiplatform alkotásként még az előző konzolgenerációra beharangozott Stellar Blade is a vásárlók rendelkezésére álljon. Ráadásul még ki is lehet próbálni előtte.

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment április 26-át lőtte be premierdátumként, s bár annak ellenére, hogy nem is olyan régen hosszú bemutatót szentelt a játéknak, azt szeretné, hogy a potenciális vásárlók ne csak arra támaszkodva döntsenek, megveszik-e. Jön tehát egy demó, minek révén első kézből tapasztalják meg, milyen érzés Eve-et irányítani, akinek nemcsak a karaktermodelljét, de az idomait kiemelő szűk szereléseit is nagy odafigyeléssel alkották meg a Shift Up srácai. Némelyik öltözék oly vékonynak tűnik, mint egy második réteg bőr, simán kiérdemelve az NSFW-plecsnit.

Az ingyenes Stellar Blade demó március 29-én élesedik PlaySation 5-ön, magyar idő szerint 15 órakor, és ebben a játék elején szaladhatunk végig a Föld felszabadításával megbízott Eve bőrébe bújva. Még az első bossnak is nekigyürkőzhetünk az oktatómóddal felvértezett próbakör során. Ti belenéztek majd?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)