Hirdetés

Ingyen zsebelheted be az elmúlt évek legérdekesebb roguelike játékát, ha sietsz

|

Egy ajándék steames játékot rakhat most el mindenki, aminek folytatása idén októberben érkezik.

Hirdetés

Ha most valaki fellép a Steamre, akkor talál 3 946 darab játékot roguelike címkével. Hiába a több ezer próbálkozó, egyik sem hasonlít ahhoz a műfajkeverő csodához, amit Dungeon of the Endlessnek hívnak. Az AMPLITUDE Studios mókája ugyanis a roguelike elemeket RPG rendszerekkel, fejtörőkkel és tower defense alapokkal ötvözi.

Ráadásul mindezt kooperatív módban, a haverokkal együtt is élvezhetjük, amennyiben társas élményre vágyunk. És hogy még jobb legyen a dolog, most egy forintunkba sem kerül.

Hirdetés

A Steamen limitált ideig, mindenféle költség nélkül behúzhatjuk a Dungeon of the Endlesst, és örökre meg is tarthatjuk azt. Ennek köszönhetően bőven lesz lehetőségünk kipróbálni a játékot egymagunkban vagy az ismerőseinkkel még a folytatás megjelenése előtt.

Az AMPLITUDE már jóideje dolgozik a következő felvonáson Endless Dungeon címmel, ami kis csúszás után, október 19-én meg is jelenik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Nintendo Switchre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)