Hirdetés

Ingyenes hétvégén fektethetjük le diktatúránk alapjait a Tropico 6-ban

|

A SteamDB szerint csak egy hetet kell várnunk arra, hogy El Presidente ismét leuralja a szabadidőnket.

Hirdetés

Ismeritek azt az érzést, amikor csak ültök otthon, nincs mivel játszanotok, backlog kitakarítva, új megjelenés nincs a láthatáron és hirtelen ürességet éreztek a tétlenség miatt? Nem? Igazából, mi sem. De ha mégis akadna ilyen játékos, akkor számára jó hír lehet, hogy egy hét múlva kifejezetten izgalmas stratégiai játékot próbálhatunk ki teljesen ingyen.

Hirdetés

A Tropico 6 immáron sokadik alkalommal repített vissza minket a trópusi diktatúrába, hogy ügyesen lavírozzunk a diktátorok rögös útján. A játék már bő egy éve a piacon van, és jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki szereti a stratégiákat, vagy egyszerűen az olyan játékokat, ahol nem feltétlenül a jófiút kell alakítanunk.

Ha még nem gyarapítja a könyvtáratokat a Limbic Entertainment alkotása, akkor július 12-től ingyenesen próbálhatjátok ki és négy napon keresztül pörgethetitek. A jelenleg is zajló akció keretében 40%-kal olcsóbban húzhatjátok be, mint általában. Noha az értesülés nem hivatalosan a Steamen, hanem a külsős SteamDB-n keresztül érkezett, az oldal ilyen jellegű információi a legtöbb esetben megbízhatóak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)